Wil je een persoonlijk kerstcadeau geven, geef dan een Pluim. Een Pluim is een cadeaukaart, maar dan persoonlijker en net even anders. Je kunt de Pluim namelijk helemaal personaliseren. Je maakt een persoonlijk kerstcadeau vanaf het geven tot het punt dat de ontvanger kiest wat hij of zij wil van de Pluim. De verpakking van het persoonlijk kerstcadeau kun je al aanpassen naar je eigen wensen, met een eigen tekst en foto of plaatje. De cadeaukaart is van A4-formaat, en daarmee extra leuk om te krijgen. Het oogt als een echt cadeau.

Uitjes en producten

De binnenkant van de kaart kun je ook personaliseren met bijvoorbeeld een kerstwens of een persoonlijke tekst. Zo kun je de ontvanger zich extra speciaal laten voelen. Je kunt verschillende bedragen op de Pluim zetten, al vanaf vijf euro. Het bedrag dat je op het persoonlijk kerstcadeau zet kan verzilverd worden voor tastbare producten of uitjes. Het geld kan ook aan een goed doel gedoneerd worden. De uitjes variëren van een avondje uit tot een nacht in een hotel. Producten zijn er ook in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld elektronica vinden, maar ook decoratie voor in je woning.

Persoonlijke pagina

Een persoonlijk kerstcadeau van Pluim houdt niet op bij de kaart. De pagina waar de ontvanger terecht komt als hij of zij de code wil verzilveren, kun je ook personaliseren met bewegende beelden, afbeeldingen en teksten. Zo voelt het ook bij het uitkiezen van een cadeau als iets persoonlijks. Bedrijven kunnen bovendien offertes opvragen om het persoonlijk kerstcadeau geheel in huisstijl te laten maken.