Italiaanse kerstpakketten

Ik kwam een post op Facebook tegen waarbij ik opzoek was naar Italiaanse kerstpakketten. Onder deze post was een link te vinden naar een website. Waardoor ik uitkwam op promotie.nl onder het kopje over ons was te lezen dat het bedrijf maar een klein team heeft waardoor de betrokkenheid van de werknemers bij de orders erg toeneemt.

De website

Op de website was ook erg veel informatie te vinden over hoe het bedrijf te werk gaat en welke bedrukkingstechnieken ze hierbij gebruiken.Ik was persoonlijk op zoek naar Italiaanse kerstpakketten. Die waren bij dit bedrijf ook te vinden. Je kon je kerstpakket ook zelf samenstellen wat mij erg leuk en interessant leek. De kerstpakketten waren erg snel geleverd. Ook was er een kopje op de website te vinden met de populaire producten deze producten werden de laatste periode het meest besteld. Ik vond de prijs van de kerstpakketten ook relatief laag tegenover de andere websites die ik bezocht had.

Orders

Het bedrijf neemt ook orders aan van kleine aantallen in tegenstelling tot andere bedrijven die dit meestal niet doen. Kerstpakketten zijn beschikbaar vanaf 50 orders. Op de website was ook een kopje te vinden over de klantenservice. Deze is tijdens kantooruren beschikbaar. Er zijn onder dit kopje ook een aantal veelgestelde vragen te vinden inclusief antwoorden voor als je als klant vragen hebt buiten de kantooruren om.