Het kan zo nu en dan nogal waaien in Nederland en dat merken wij maar al te goed bij ons op het terras. Als wij de tuin in kijken dan kijken we recht tegen het terras aan. We wilden in het begin Windschermen maar we vonden dat zonde van het mooie uitzicht vanuit de woonkamer.

Mobiele Windschermen

De wind waaide op een gegeven moment zo hard dat het tafelkleed de lucht in vloog samen met de borden en het bestek wat er op lag… Dit was hartstikke vervelend en daarom zijn we toch nog opzoek gegaan naar Windschermen.

We zijn bij Xterior uitgekomen en zagen op deze website mobiele windschermen! Dit is de oplossing omdat we deze windschermen het terras op kunnen rollen als het waait. We hebben gelijk gebeld om een prijsopgave laten maken voor het aantal windschermen dat wij zouden willen hebben.

De prijs van deze windschermen waren goed in verhouding met de kwaliteit hiervan. Omdat we deze windschermen al een tijdje willen hebben we besloten om gelijk een bestelling te plaatsen. Er was een korte levertijd omdat deze op voorraad waren en het standaard afmetingen zijn.

We kunnen nu rustig in de tuin zitten zonder ons zorgen te maken om het servies!