Mijn favoriete kerstpakket is zeer betaalbaar

kerstpakket

Vandaag ga ik eens wat schrijven over een kerstpakket dat ik online heb gevonden. Het is dit jaar niet mijn taak de pakketten voor mijn collega’s te verzorgen. Maar toch nam ik een kijkje. Wij bestellen elk jaar bij Kerstpakkettenplaza. Zij hebben een bijzonder groot assortiment! Dit jaar zag ik een mooi cadeau van Rituals staan. Hierin zitten heerlijke producten om jezelf mee te verzorgen. Dat past naar mijn idee perfect bij de Kerstgedachte. Is het niet? Denk bijvoorbeeld aan doucheschuim, badolie en een handcreme. Dit is allemaal verpakt in een mooie geschenkdoos. Dat is eens wat anders dan een kartonnen doos met lekkernijen! Voor mij maakt het niet veel uit. Ik vind het altijd al mooi dat er geschenken worden gegeven met Kerst. De ene keer is dat een grote doos, de andere keer een cadeaubon. Het is altijd wel spannend wat het wordt. Iedereen kijkt hier naar uit en dat doet de sfeer goed.

kerstpakket Een kerstpakket voor man en vrouw

Een grote doos met heerlijk eten en drinken is voor iedereen geschikt. Toch is er een kerstpakket voor de man en een voor de vrouw. Althans, wel meerdere! Vrouwen willen vaker meer verzorging, mannen doen niet zo ‘moeilijk’. Hen maak je al snel blij met een mooie fles drank en twee glazen. Natuurlijk is alles bij Kerstpakkettenplaza mooi verpakt. Zo is het echt een prachtig kerstcadeau en daar geniet natuurlijk iedereen van. Wil jij het op safe spelen? Dan is een foodbox de beste keuze. Hierin heb je erg veel opties. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor A-merken, of een box die geheel gericht is op 1 speciaal recept. Omdat ik kinderen heb vinden wij grote dozen met snacks altijd het leukste. Die gaan wij dan lekker samen op eten met kerstavond. Voor mij is Kerst altijd een speciale periode. Kijken jullie er ook zo tegenaan?

 

kerstpakket