GoPro HERO verlegt grenzen

GoPro HERO is het antwoord op de vraag van moderne mensen die hoge eisen stellen en geen genoegen nemen met alledaagse foto’s en filmpjes. Iedereen vindt het leuk om de eigen belevenissen online te zetten en daar is een iPod  of mobiele telefoon prima geschikt voor, maar revolutionair kun je het niet noemen. Je beste sportmomenten op een originele wijze in beeld brengen kan alleen met een kwalitatief hoogwaardige camera. Gelukkig biedt GoPro een scala aan betaalbare actiecamera’s voor avonturiers die op Facebook of YouTube echt de show willen stelen.

 

Beleef en deel ervaringen

Een nieuw millennium vraagt om nieuwe beelden. Een doorsnee selfie is eigenlijk alweer uit, een spetterende actiefoto is in. Het is nu technisch mogelijk om jezelf al surfend te filmen, dus waarom nog langer wachten? De actioncams van GoPro liggen in de winkel om de hoek en het aanbod is gevarieerd. Wil je je vrienden verbazen en zorgen dat ze zich niet vervelen, film je spectaculaire parachutesprong dan vanuit het eigen oogpunt. De camera hoef je alleen maar aan je hoofd vast te zetten en iedereen beleeft precies wat jij hebt meegemaakt. Deel je adrenalinevolle ervaringen met je omgeving. Ben je een groentje op het gebied van filmen? Geen punt. Voor een professionele video-opname hoef je met een HERO-camera echt geen Steven Spielberg te heten.

 

Beelden om te bewaren

Als je nu nog de hele sportvakantie een zware camera op je schouder hebt zitten, dan heb je iets gemist. De GoPro camera’s zijn zo licht en eenvoudig te hanteren, dat je veel betere opnames kunt maken en zo lang als je zelf wilt. De HERO-camera is niet goedkoop, maar op de lange termijn betaalt het zich in meerdere opzichten uit. Gezien de innovatie en het hoge technische niveau zijn de prijzen redelijk te noemen en je foto’s en filmpjes raken niet verouderd.  Je zal ze niet zomaar, zoals bij gewone plaatjes, na één keer kijken verwijderen of vergeten.

 

Makkelijk in gebruik, weinig stress

Wolkenvelden, regen, zon, een andere lichtinval. Vroeger was je minuten lang aan het prutsen. Nu is dat niet meer nodig. Dankzij de Auto Low Light Modus past de HERO-camera zich vanzelf aan. Dit bespaart tijd en geeft je de gelegenheid om nog fraaiere beelden vast te leggen.

 

Eindeloos veel mogelijkheden

TimeLapse foto’s schieten, oftewel automatisch duizenden opnames binnen enkele seconden, is altijd leuk. En simpel. Je hoeft de activatieknop maar twee seconden ingedrukt te houden. De GoPro HERO-camera is nou eenmaal even klantvriendelijk als geavanceerd. Met de QuickCapture Modus is het ook mogelijk om gelijk te beginnen met filmen.

 

 

mogelijkheden met de GoPro HERO. Geen slimmer toestel om te kopen, letterlijk en figuurlijk!