Geweldig cadeau, een onzichtbaar hoortoestel

Misschien vinden sommige mensen dit een raar verhaal, maar ik ben bijzonder blij met mijn cadeau die ik onlangs heb gekregen, een onzichtbaar hoortoestel. Omdat ik sinds een paar jaar slechthorend ben geworden heb ik een hoortoestel nodig. Helaas had ik toen geen leuze uit een hoortoestel omdat mijn zorgverzekering maar één soort vergoed, en ik zelf niet veel geld had om er zelf één te kopen. Mijn wens was altijd en zo klein mogelijk hoorapparaat, liefst een bijna onzichtbaar hoortoestel, een Lyric. Maar deze toestellen komen helemaal niet voor vergoeding in aanmerking, kunnen alleen via een jaarabonnement worden afgesloten. Nu heb ik dus van mijn lieve vriend dit onzichtbaar hoortoestel als cadeau gekregen, wat een topper is hij toch. Kan haast niet wachten tot ik dit toestel op kan halen, en eindelijk weer een leuk kapsel kan knippen bij de kapper, heb er zin in.  image-1

Ik voel me zo gelukkig

Inmiddels heb ik mijn nieuwe hoortoestel al in gebruik, wat een verschil is dit. Niemand heeft in de gaten dat ik een hoortoestel draag, zelf moet ik er ook even aan wennen omdat ik nu al een paar keer naar bed ben gegaan met het hoortoestel nog in mijn oor. Ik ben mijn vriend nog elke dag zeer dankbaar voor dit geweldige cadeau, een cadeau welke ik nooit voor mezelf had kunnen kopen, hoe graag ik het ook wilde. Natuurlijk moet ik dankbaar zijn dat er hoortoestellen bestaan, maar om elke dag geconfronteerd te worden met een hoortoestel achter je oor is wel heel erg vervelend. image