Een frietwagen laten komen op onze huwelijksdag

Waarom laten wij geen frietwagen komen op de bruiloft zei ik tegen mijn vriend die mij verbaasd aankeek. Ondanks dat wij een erg mooie locatie hebben waar wij op onze trouwdag met alle gasten gaan eten wil ik er toch nog een grappig tintje aan geven. Mijn aanstaande man en ik staan bij iedereen bekend als echte frietliefhebbers. Daarom wil ik aan het einde van de dag de mensen niet verblijden met de bekende kop koffie maar met een lekker frietje en een heerlijke snack naar keuze. Mijn vriend moest erg lachen maar startte direct zijn computer op. Samen zijn wij op zoek gegaan naar een goed adres hiervoor namelijk, Snackmobiel. 

Frietwagen

Een dag met een goede afsluiter

Gelukkig is de frietwagen beschikbaar op de dag van ons huwelijk, ook zij vonden dit een erg leuk idee. Nu dat alles al is geregeld voor de grote dag, zit de voorpret er al in. Het is erg lastig om mijn mond te houden tegen de gasten die voor de dag zijn uitgenodigd. Met dit blog wil ik eigenlijk zeggen dat het een leuk idee is om eens op de website van snackmobiel.nl te gaan. Hier vind je een tal van mogelijkheden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Heb je een feestje te vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres voor de extra gezelligheid onder het genot van lekkere friet met een heerlijke snack. 

De communicatie met dit bedrijf verloopt goed en als je naar de foto’s kijkt op de website dan is de eerste indruk goed!

Frietwagen