Bekende Nederlanders boeken

Op een feest doen ze het altijd goed: bekende Nederlanders. Dan kun je denken aan een bekende solo-artiest, die bijvoorbeeld bekend is geworden door het winnen van een talentenjacht als Idols of The Voice, maar ook een complete band. Het geeft nèt dat beetje meer als er iemand op je feest komt die meteen door iedereen herkend wordt.

 

Een bekende DJ achter de draaitafel

Je zou DJ Jean maar op je bruiloft hebben. Dat is wel wat anders dan die dorps-DJ die de trouwerijen van je vrienden af gaat en inmiddels kind aan huis is in de plaatselijke kroeg met zijzaaltje. Niets ten nadele van hem, want hij draait goede muziek, maar DJ Jean .. dat zou toch helemaal het einde zijn? Bij Evenses kun je hem boeken.Net als andere bekende DJ’s zoals DJ Paul Elstak en Fedde le Grand. Zo wordt je trouwfeest niet nummer dertien in het dozijn.

Een bekende band op het bedrijfsfeest

Bij een entertainmentbureau als Evenses kun je niet alleen DJ’s huren waar feestgangers van in katzwijm vallen, ook complete bands kunnen ze voor laten rijden als jij dat wenst. Laat je personeel meezingen met One Two Trio of blaas iedereen weg met Racoon. De Band Zonder Banaan is ook te boeken, maar dat kan een dure grap worden, gezien het feit dat het bier er dan wel erg snel doorheen gaat…