Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam

Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam is waar ik, sinds ik hier geweest ben, een enorm grote fan van ben. Omdat ik hier volgende week weer een reservering heb staan. Bracht dit mij op het idee om deze aanrader te delen op dit blog. Want wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je direct zien wat een eigentijds restaurant dit is. Als aanrader van een goede vriendin van mij kreeg ik het adres van Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam. Ik vertrouwde er op dat je hier goed kunt eten. Al bij het voorgerecht heb ik bijna mijn vingers er bij opgegeten. Mijn vriend was ook erg verrast over de kwaliteit van het eten. Dat is dan ook de reden dat wij opnieuw een reservering hebben gemaakt. 

Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam

Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam weet zich te onderscheiden

Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam weet zich te onderscheiden van wat je bent gewenst als het gaat om restaurants. Hiervoor raad ik je aan om de menukaart te bekijken die je online vindt. Nu ben ik meer dan tevreden over de kwaliteit van het eten. Echter is de aankleding binnen het restaurant ook zeer uniek. Dit is namelijk in oud Hollandse stijl ingericht. Het is net of je even terug gaat in de tijd en vorstelijk kunt eten. Voor ons is het echt een avond uit en ik denk dat er nog vele reserveringen zullen volgen. Want die menukaart wil ik eigenlijk nog wel een poosje blijven ontdekken.

Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Op de website zal je direct al een goede indruk krijgen. Wanneer je hier hebt gegeten, dan weet ik zeker dat ook jij het eens zal zijn met mijn bericht. Daarom wens ik je vast eet smakelijk en een hele fijne middag en/of avond

Restaurant